
وصفة الفطائر باللحمة المفرومة بطريقة الشيف علاء الشربيني من برنامج لقمة هنية على قناة النهار
مقادير الوصفة :
للعجينة /
5 كوب دقيق
2 ملعقة خميرة فورية
نصف كوب ماء دافئ
ملعقة سكر
رشة ملح
نصف كوب زيت عباد شمس
3 بيضات
نصف كوب لبن دافئ
للحشو /
لحم مفروم
بصل
زيت
بيض
اعشاب
فلفل الوان
طماطم
ملح
فلفل اسود
5 كوب دقيق
2 ملعقة خميرة فورية
نصف كوب ماء دافئ
ملعقة سكر
رشة ملح
نصف كوب زيت عباد شمس
3 بيضات
نصف كوب لبن دافئ
للحشو /
لحم مفروم
بصل
زيت
بيض
اعشاب
فلفل الوان
طماطم
ملح
فلفل اسود
طريقة التحضير :
لتحضير العجينة /
بنخلط الدقيق مع الخميرة الفورية والسكر ورشة الملح ونضيف عليهم اللبن والبيض والماء بالتدريج والزيت مع استمرار العجن لحد ما نحصل على عجينة طرية قابلة للتشكيل ونسيبها ترتاح
لتحضير الحشوة /
نفرم البصل ونشوحه فى زيت ونضيف عليه اللحمة والفلفل الالوان والطماطم المجروشين خشن والاعشاب والملح والفلفل الاسود وبيضة
بنقسم العجين ونفرده فطيرة وندهنها بيض ونضيف الحشوة فى النصف ونقفلها وندهنها بيض ونرصها على صينية مدهونة زيت وندخلها الفرن على درجة حرارة عالية الى تمام النضج وتقدم ,,, بالهنا
بنخلط الدقيق مع الخميرة الفورية والسكر ورشة الملح ونضيف عليهم اللبن والبيض والماء بالتدريج والزيت مع استمرار العجن لحد ما نحصل على عجينة طرية قابلة للتشكيل ونسيبها ترتاح
لتحضير الحشوة /
نفرم البصل ونشوحه فى زيت ونضيف عليه اللحمة والفلفل الالوان والطماطم المجروشين خشن والاعشاب والملح والفلفل الاسود وبيضة
بنقسم العجين ونفرده فطيرة وندهنها بيض ونضيف الحشوة فى النصف ونقفلها وندهنها بيض ونرصها على صينية مدهونة زيت وندخلها الفرن على درجة حرارة عالية الى تمام النضج وتقدم ,,, بالهنا
الفطائر باللحمة المفرومة, الفطائر باللحمة المفرومة بطريقة الشيف علاء الشربيني, الفطائر باللحمة المفرومة بطريقة علاء الشربينى, مقادير الفطائر باللحمة المفرومة, مقادير الفطائر باللحمة المفرومة علاء الشربيني, وصفة الفطائر باللحمة المفرومة بطريقة الشيف علاء الشربينى, وصفات لقمة هنية, الفطائر باللحمة المفرومة لقمة هنية علاء الشربينى, لقمة هنية حلقة الفطائر باللحمة المفرومة, وصفة الفطائر باللحمة المفرومة مكتوبة, مقادير الفطائر باللحمة المفرومة مكتوبة, علاء الشربيني الفطائر باللحمة المفرومة,
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق