السبت، 9 مايو 2015

بطاطس ويدجز من برنامج زعفران وفانيلا للشيف غادة التلي







وصفة بطاطس ويدجز بطريقة الشيف غادة التلي من برنامج زعفران وفانيلا على قناة cbc سفرة 

مقادير الوصفة :
نصف كيلو بطاطس
2  ملعقه كبيرة زيت زيتون
ملح
فلفل اسود
ملعقه كبيرة دقيق
ملعقه صغيرة بودرة ثوم
ملعقه صغيرة روزماري او زعتر

طريقة التحضير :
نقطع ثمرة البطاطس 4 اقسام بالطول بقشرها ونخلطها مع الزيت والدقيق وبودرة الثوم والروزمارى او الزعتر والملح والفلفل الاسود ونرصها فى صينية وندخلها الفرن على درجة حرارة 200 الى تمام النضج وتقدم ,,, بالهنا















بطاطس ويدجز, بطاطس ويدجز بطريقة الشيف غادة التلي, بطاطس ويدجز بطريقة غاده التلى, مقادير بطاطس ويدجز, مقادير بطاطس ويدجز غاده التلي, وصفة بطاطس ويدجز بطريقة الشيف غادة التلى, وصفات زعفران وفانيلا, بطاطس ويدجز زعفران وفانيلا غادة التلى, زعفران وفانيلا حلقة بطاطس ويدجز, وصفة بطاطس ويدجز مكتوبة, مقادير بطاطس ويدجز مكتوبة, غادة التلي بطاطس ويدجز,

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اشترك ليصلك جديدنا

اتصل بنا

الاسم

بريد إلكتروني *

رسالة *

site content