
وصفة فطيرة الدجاج بطريقة الشيف نجلاء الشرشابي من برنامج على قد الايد على قناة cbc سفرة
مقادير الوصفة :
للعجينة /
3 كوب دقيق
لبن للعجن
ملعقة كبيرة زيت
ملعقة كبيرة سكر
ملعقة كبيرة خميرة فورية
نصف ملعقة صغيرة ملح
للحشوة /
نصف كيلو صدور دجاج مقطعة شرائح
ملح
فلفل اسود
بهارات مشكلة
فلفل الوان مقطع شرائح
بصل مقطع شرائح
للوجة /
زبادى
3 كوب دقيق
لبن للعجن
ملعقة كبيرة زيت
ملعقة كبيرة سكر
ملعقة كبيرة خميرة فورية
نصف ملعقة صغيرة ملح
للحشوة /
نصف كيلو صدور دجاج مقطعة شرائح
ملح
فلفل اسود
بهارات مشكلة
فلفل الوان مقطع شرائح
بصل مقطع شرائح
للوجة /
زبادى
طريقة التحضير :
نخلط الدقيق مع السكر والخميرة والملح ونضيف عليهم الزيت ونعجن ولما يتشرب الزيت نضيف اللبن ونكمل عجن لحد ما نحصل على عجينة طرية متماسكة ونغطيها ونسيبها فى مكان دافئ تتخمر
نشوح الفراخ فى طاسة على النار فى الزيت ونتبلها بالملح والفلفل الاسود والبهارات ولما تاخد لون نضيف الفلفل الالوان والبصل ونشوح جيدا الى تمام النضج
نقطع العجينة ونشكلها كور ونفردها ونضع على كل دائرة جزء من الحشوة ونقطع جزء من العجينة شرائح ونضعها على الحشوة ونقفلها مع قطعة العجينة الاخرى جيدا وندهنها بالزبادى ونرصها فى صينية مفروشة بورق زبدة وندخلها الفرن على درجة حرارة 200 حتى تمام النضج وتقدم ,,, بالهنا
نشوح الفراخ فى طاسة على النار فى الزيت ونتبلها بالملح والفلفل الاسود والبهارات ولما تاخد لون نضيف الفلفل الالوان والبصل ونشوح جيدا الى تمام النضج
نقطع العجينة ونشكلها كور ونفردها ونضع على كل دائرة جزء من الحشوة ونقطع جزء من العجينة شرائح ونضعها على الحشوة ونقفلها مع قطعة العجينة الاخرى جيدا وندهنها بالزبادى ونرصها فى صينية مفروشة بورق زبدة وندخلها الفرن على درجة حرارة 200 حتى تمام النضج وتقدم ,,, بالهنا
فطيرة الدجاج, فطيرة الدجاج بطريقة الشيف نجلاء الشرشابى, فطيرة الدجاج بطريقة نجلاء الشرشابي, مقادير فطيرة الدجاج, مقادير فطيرة الدجاج نجلاء الشرشابي, وصفة فطيرة الدجاج بطريقة الشيف نجلاء الشرشابى, وصفات على قد الايد, فطيرة الدجاج على قد الايد نجلاء الشرشابى, على قد الايد حلقة فطيرة الدجاج, وصفة فطيرة الدجاج مكتوبة, مقادير فطيرة الدجاج مكتوبة, نجلاء الشرشابي فطيرة الدجاج,
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق