الأحد، 12 أبريل 2015

الاكلير بالكاسترد والشيكولاتة من برنامج لقمة هنية للشيف علاء الشربيني





وصفة الاكلير بالكاسترد والشيكولاتة بطريقة الشيف علاء الشربيني من برنامج لقمة هنية على قناة النهار 

مقادير الوصفة :
مقادير الاكلير /
ربع كوب لبن
ربع كوب ماء
50 جرام زبدة
نصف كوب دقيق
2 بيضة
مقادير الكاسترد /
باكو كاسترد
كوب لبن
نصف كوب سكر
للتزيين /
شيكولاتة ذائبة

طريقة التحضير :
نرفع الماء واللبن والزبدة على النار واول ما الخليط يغلى نرفعه من على النار ونضيف الدقيق ونقلبه جيدا لحد ما يبقى الخليط كله كتلة واحدة ونسيبه يبرد تماما 
بعد ما يبرد نضيف البيض بالتدريج مع التقليب الجيد 
نصب الخليط فى كيس حلوانى ونشكله ونرصه فى صينية مفروشة بورقة زبدة وندخله الفرن لحد ما لونة يبقى ذهبى
لتحضير الكاسترد /
نقلب الكاسترد مع اللبن والسكر ونرفعه على النار مع التقليب لحد ما نوصل للقوام المطلوب ونرفعه من على النار ونغطية وندخله الثلاجة يبرد
نفتح الاكلير بسكينة مشرشرة من الجنب ونحشيه بالكاسترد ونزينه بالشيكولاتة ويقدم ,,, بالهنا















الاكلير بالكاسترد والشيكولاتة, الاكلير بالكاسترد والشيكولاتة بطريقة الشيف علاء الشربيني, الاكلير بالكاسترد والشيكولاتة بطريقة علاء الشربينى, مقادير الاكلير بالكاسترد والشيكولاتة, مقادير الاكلير بالكاسترد والشيكولاتة علاء الشربيني, وصفة الاكلير بالكاسترد والشيكولاتة بطريقة الشيف علاء الشربينى, وصفات لقمة هنية, الاكلير بالكاسترد والشيكولاتة لقمة هنية علاء الشربينى, لقمة هنية حلقة الاكلير بالكاسترد والشيكولاتة, وصفة الاكلير بالكاسترد والشيكولاتة مكتوبة, مقادير الاكلير بالكاسترد والشيكولاتة مكتوبة, علاء الشربيني الاكلير بالكاسترد والشيكولاتة,
برنامج لقمة هنية علاء الشربيني, حلقة النهاردة برنامج لقمة هنية, حلقة اليوم برنامج لقمة هنية, وصفات برنامج لقمة هنية, برنامج علاء الشربينى لقمة هنية, جميع حلقات برنامج لقمة, وصفات حلويات الشيف علاء الشربينى, لقمة هنية اطباق رئيسية, لقمة هنية اكلات مصرية, الشيف علاء الشربيني اكلات مغربية, الشيف علاء الشربينى حلويات شرقية, علاء الشربيني حلويات غربية, علاء الشربيني اكلات خليجية, لقمة هنية حلقة امبارح, وصفات حلقة انبارح لقمة هنية, 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اشترك ليصلك جديدنا

اتصل بنا

الاسم

بريد إلكتروني *

رسالة *

site content