الاثنين، 6 أبريل 2015

السويسرول من برنامج لقمة هنية للشيف علاء الشربيني






وصفة السويسرول بطريقة الشيف علاء الشربيني من برنامج لقمة هنية على قناة النهار 
مقادير الوصفة :
كوب دقيق
نصف ملعقة صغيرة بيكربونات الصودا
رشة ملح 
نصف كوب حليب
ملعقة صغيرة خل
ملعقة صغيرة فانيليا
نصف كوب زبدة طرية
3/4 كوب سكر ناعم
بيضة
الحشو / مربى
الوجه / سكر بودرة

طريقة التحضير :
اخفقي الزبدة مع السكر لحد ما يبقى الخليط كريمى
ضيفي بيكربونات الصودا والخل وقلبي ثم ضيفي البيضة والفانيليا وقلبى وضيفى الدقيق مع الملح واللبن وقلبى الخليط جيدا وصبية فى قالب مناسب مفروش بورق الزبدة وساوى سطح الكيك ودخليه الفرن على درجة حرارة 190 لمدة 12 دقيقة الى تمام النضج
اقلبيه بعد ما يخرج من الفرن على ورقة زبدة كبيرة ولفيها رول بواسطة الورقة واضغطى كويس وانتى بتلفى لحد ما تتماسك ودخليها الثلاجة ساعة
بعد ما تخرج فكيها واحشيها بالمربى ولفيها مرة كمان ودخليها الثلاجة ساعة وخرجيها رشى على الوش سكر بودرة ويقدم ,,, بالهنا 















السويسرول, السويسرول بطريقة الشيف علاء الشربيني, السويسرول بطريقة علاء الشربينى, مقادير السويسرول, مقادير السويسرول علاء الشربيني, وصفة السويسرول بطريقة الشيف علاء الشربينى, وصفات لقمة هنية, السويسرول لقمة هنية علاء الشربينى, لقمة هنية حلقة السويسرول, وصفة السويسرول مكتوبة, مقادير السويسرول مكتوبة, علاء الشربيني السويسرول,
برنامج لقمة هنية علاء الشربيني, حلقة النهاردة برنامج لقمة هنية, حلقة اليوم برنامج لقمة هنية, وصفات برنامج لقمة هنية, برنامج علاء الشربينى لقمة هنية, جميع حلقات برنامج لقمة, وصفات حلويات الشيف علاء الشربينى, لقمة هنية اطباق رئيسية, لقمة هنية اكلات مصرية, الشيف علاء الشربيني اكلات مغربية, الشيف علاء الشربينى حلويات شرقية, علاء الشربيني حلويات غربية, علاء الشربيني اكلات خليجية, لقمة هنية حلقة امبارح, وصفات حلقة انبارح لقمة هنية, 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اشترك ليصلك جديدنا

اتصل بنا

الاسم

بريد إلكتروني *

رسالة *

site content