وصفة فتة الكوارع بطريقة الشيف علاء الشربيني من برنامج لقمة هنية على قناة النهار حلقة يوم الثلاثاء 21-04-2014
مقادير الوصفة :
كوارع
بصل
جزر
كرفس
كرات
ثوم
فلفل اسود
زعتر
روزمارى
ورق لورا
حبهان
جوزة الطيب
مستكة
ملح
فلفل حار مفروم
خل
صلصة طماطم
عصير طماطم
كمون
كزبرة ناشفة
خبز بلدى
زبدة
طماطم مبشورة
جوزة الطيب
بهارات
ارز ابيض مطهى
بصل
جزر
كرفس
كرات
ثوم
فلفل اسود
زعتر
روزمارى
ورق لورا
حبهان
جوزة الطيب
مستكة
ملح
فلفل حار مفروم
خل
صلصة طماطم
عصير طماطم
كمون
كزبرة ناشفة
خبز بلدى
زبدة
طماطم مبشورة
جوزة الطيب
بهارات
ارز ابيض مطهى
طريقة التحضير :
نسلق الكوارع فى مياة مغلية مع البصل والجزر والكرفس والكرات والثوم المفروم والفلفل الاسود والزعتر والروزمارى وورق اللورا والحبهان وجوزة الطيب والمستكة وقبل ما تستوى مباشرة نضيف الملح ونتركها على نار هادية الى تمام النضج
نشوح البصل المفروم فى الزبدة واول ما تدبل نضيف الثوم المفروم والفلفل الحار واول ما يدبلوا نضيف الخل وصلصة الطماطم وعصير الطماطم والملح والفلفل الاسود والكمون والكزبرة ونسيبها تتسبك على نار هادية
نقطع العيش مربعات وندهنه بالزبدة مع الثوم المفروم ونرصه على صينية وندخله الفرن يتحمص
ف بولة عميقة نخلط الطماطم المبشورة مع الصلصة والزبدة والملح والفلفل الاسود والزيت وجوزة الطيب والكزبرة والبهارات ونضيف عليهم الكوارع ونقلب جيدا ونرصها فى صينية وندخلها الفرن لحد ما تاخد لون
فى طاسة على النار نشوح الثوم المفروم مع البصل المفروم فى الزبدة واول ما يدبلوا نضيف العيش المحمص وعليه مغرفة من صوص الطماطم وكوب شوربة و4 ملاعق كبيرة من الارز ونغرفه فى طبق التقديم ونضع عليه الارز الابيض ونرص عليه الكوارع ونرش على الوش صوص الطماطم وتقدم ,,, بالهنا
نشوح البصل المفروم فى الزبدة واول ما تدبل نضيف الثوم المفروم والفلفل الحار واول ما يدبلوا نضيف الخل وصلصة الطماطم وعصير الطماطم والملح والفلفل الاسود والكمون والكزبرة ونسيبها تتسبك على نار هادية
نقطع العيش مربعات وندهنه بالزبدة مع الثوم المفروم ونرصه على صينية وندخله الفرن يتحمص
ف بولة عميقة نخلط الطماطم المبشورة مع الصلصة والزبدة والملح والفلفل الاسود والزيت وجوزة الطيب والكزبرة والبهارات ونضيف عليهم الكوارع ونقلب جيدا ونرصها فى صينية وندخلها الفرن لحد ما تاخد لون
فى طاسة على النار نشوح الثوم المفروم مع البصل المفروم فى الزبدة واول ما يدبلوا نضيف العيش المحمص وعليه مغرفة من صوص الطماطم وكوب شوربة و4 ملاعق كبيرة من الارز ونغرفه فى طبق التقديم ونضع عليه الارز الابيض ونرص عليه الكوارع ونرش على الوش صوص الطماطم وتقدم ,,, بالهنا
فتة الكوارع, فتة الكوارع بطريقة الشيف علاء الشربيني, فتة الكوارع بطريقة علاء الشربينى, مقادير فتة الكوارع, مقادير فتة الكوارع علاء الشربيني, وصفة فتة الكوارع بطريقة الشيف علاء الشربينى, وصفات حلقة يوم الثلاثاء 21/4 لقمة هنية, فتة الكوارع لقمة هنية علاء الشربينى, لقمة هنية حلقة فتة الكوارع, وصفة فتة الكوارع مكتوبة, مقادير فتة الكوارع مكتوبة, علاء الشربيني فتة الكوارع,
لقمة هنية حلقة يوم الثلاثاء 21-04-2015, لقمة هنية علاء الشربينى, علاء الشربينى لقمة هنية الثلاثاء 21 ابريل,
لقمة هنية حلقة يوم الثلاثاء 21-04-2015, لقمة هنية علاء الشربينى, علاء الشربينى لقمة هنية الثلاثاء 21 ابريل,
برنامج لقمة هنية علاء الشربيني, حلقة النهاردة برنامج لقمة هنية, حلقة اليوم برنامج لقمة هنية, وصفات برنامج لقمة هنية, برنامج علاء الشربينى لقمة هنية, جميع حلقات برنامج لقمة, وصفات حلويات الشيف علاء الشربينى, لقمة هنية اطباق رئيسية, لقمة هنية اكلات مصرية, الشيف علاء الشربيني اكلات مغربية, الشيف علاء الشربينى حلويات شرقية, علاء الشربيني حلويات غربية, علاء الشربيني اكلات خليجية, لقمة هنية حلقة امبارح, وصفات حلقة انبارح لقمة هنية,
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق