الجمعة، 29 مايو 2015

تورتة الشيكولاتة بالبندق الكريمى من برنامج حلو وحادق للشيف سالي فؤاد







وصفة تورتة الشيكولاتة بالبندق الكريمى بطريقة الشيف سالي فؤاد من برنامج حلو وحادق على قناة cbc سفرة حلقة يوم الجمعة 29-05-2015

مقادير الوصفة :
500 جرام كريمة شيكولاتة الدهن ( نوتيلا )
100 جرام بندق محمص مجروش
نصف كوب سكر بودرة
500 جرام جبنة كيرى مربعات
الارضية /
ماء ساخن
2 باكو بسكويت فانيليا او شيكولاتة مطحون
التزيين /
نوتيلا
بندق محمص
كريمة مخفوقة

طريقة التحضير :
1- نخلط البسكويت بالماء الساخن لحد ما قوامة يشبه رمل البحر المندى
2- نضع خليط البسكويت فى صينية مناسبة 
3- فى محضرة الطعام نخفق الجبنة مع السكر البودرة لحد ما القوام يبقى كريمى
4- نضيف النوتيلا والبندق ونقلب الخليط جيدا
5- نضع الخليط فوق البسكويت وندخلها الثلاجة تتماسك
6- بعد ما تتماسك تزين بالنوتيلا والكريم شانتية والبندق وتقدم ,,, بالهنا















تورتة الشيكولاتة بالبندق الكريمى, تورتة الشيكولاتة بالبندق الكريمى بطريقة الشيف سالى فؤاد, تورتة الشيكولاتة بالبندق الكريمى بطريقة سالي فؤاد, مقادير تورتة الشيكولاتة بالبندق الكريمى, مقادير تورتة الشيكولاتة بالبندق الكريمى سالي فؤاد, وصفة تورتة الشيكولاتة بالبندق الكريمى بطريقة الشيف سالي فؤاد, وصفات حلو وحادق, تورتة الشيكولاتة بالبندق الكريمى حلو وحادق سالي فؤاد, حلو وحادق حلقة تورتة الشيكولاتة بالبندق الكريمى, وصفة تورتة الشيكولاتة بالبندق الكريمى مكتوبة, مقادير تورتة الشيكولاتة بالبندق الكريمى مكتوبة, سالى فؤاد تورتة الشيكولاتة بالبندق الكريمى,

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اشترك ليصلك جديدنا

اتصل بنا

الاسم

بريد إلكتروني *

رسالة *

site content