
وصفة رموش الست بطريقة الشيف غادة التلي من برنامج زعفران وفانيلا على قناة cbc سفرة
مقادير الوصفة :
2 كوب دقيق
ربع كوب سميد
3/4 كوب زبدة
بيضة
فانيليا
ربع كوب جوز هند
ملعقة صغيرة بيكنج باودر
ربع كوب سكر بودرة
للشربات /
كوب ونصف سكر
كوب ماء
ملعقة صغيرة عصير ليمون
للتزيين /
فسدق مجروش
ربع كوب سميد
3/4 كوب زبدة
بيضة
فانيليا
ربع كوب جوز هند
ملعقة صغيرة بيكنج باودر
ربع كوب سكر بودرة
للشربات /
كوب ونصف سكر
كوب ماء
ملعقة صغيرة عصير ليمون
للتزيين /
فسدق مجروش
طريقة التحضير :
نخلط الزبدة مع السكر البودرة لحد ما تبقى كريمى ونضيف البيضة والفانيليا ونكمل خفق
نخلط الدقيق مع السميد والبيكنج باودر ونضيفهم للخليط السابق ونخلطهم جيدا لحد ما المكونات كلها تمتزج تماما
نشكل العجينة ونرصها فى صينية مفروشة بورقة زبدة وندخلها الفرن على درجة حرارة 180 الى تمام النضج
نحضر الشربات بخلط السكر مع المياة والليمون ونرفعهم على النار لحد ما يوصلوا للقوام المطلوب
بعد ما نخرج رموش الست من الفرن نسقيها بالشربات البارد ونزينها بالفسدق وتقدم ,,, بالهنا
نخلط الدقيق مع السميد والبيكنج باودر ونضيفهم للخليط السابق ونخلطهم جيدا لحد ما المكونات كلها تمتزج تماما
نشكل العجينة ونرصها فى صينية مفروشة بورقة زبدة وندخلها الفرن على درجة حرارة 180 الى تمام النضج
نحضر الشربات بخلط السكر مع المياة والليمون ونرفعهم على النار لحد ما يوصلوا للقوام المطلوب
بعد ما نخرج رموش الست من الفرن نسقيها بالشربات البارد ونزينها بالفسدق وتقدم ,,, بالهنا
رموش الست, رموش الست بطريقة الشيف غادة التلي, رموش الست بطريقة غاده التلى, مقادير رموش الست, مقادير رموش الست غاده التلي, وصفة رموش الست بطريقة الشيف غادة التلى, وصفات زعفران وفانيلا, رموش الست زعفران وفانيلا غادة التلى, زعفران وفانيلا حلقة رموش الست, وصفة رموش الست مكتوبة, مقادير رموش الست مكتوبة, غادة التلي رموش الست,
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق