الثلاثاء، 5 مايو 2015

خبز البيتى بان من برنامج لقمة هنية للشيف علاء الشربيني






وصفة خبز البيتى بان بطريقة الشيف علاء الشربيني من برنامج لقمة هنية على قناة النهار 

مقادير الوصفة :
كيلو دقيق
نصف كيلو ماء دافئ
ملعقة زيت ذرة
2 ملعقة كبيرة سكر
ملعقة صغيرة ملح
ملعقة كبيرة خميرة
للوجة /
صفار بيض

طريقة التحضير :
نخلط الدقيق مع الخميرة والسكر والملح ونضيف لهم الماء بالتدريج ونعجن لحد ما نحصل على عجينة طرية ما بتلزقش فى الايد ونضيف لها بعد كدة الزيت ونعجنها كمان مرة ونغطيها ونسيبها فى مكان دافئ لحد ما حجمها يتضاعف لمدة ساعة على الاقل وبعد ما يخمر بنقطعه ونشكله ونغطيه ونسيبه فى مكان دافئ يخمر كمان مرة 
بعد ما يخمر بندهنه بصفار بيض مخلوط بمياة وندخله الفرن على درجة حرارة 200 الى تمام النضج واول ما يخرج نغطية ويقدم بالهنا والشفا :)















خبز البيتى بان, خبز البيتى بان بطريقة الشيف علاء الشربيني, خبز البيتى بان بطريقة علاء الشربينى, مقادير خبز البيتى بان, مقادير خبز البيتى بان علاء الشربيني, وصفة خبز البيتى بان بطريقة الشيف علاء الشربينى, وصفات لقمة هنية, خبز البيتى بان لقمة هنية علاء الشربينى, لقمة هنية حلقة خبز البيتى بان, وصفة خبز البيتى بان مكتوبة, مقادير خبز البيتى بان مكتوبة, علاء الشربيني خبز البيتى بان,

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اشترك ليصلك جديدنا

اتصل بنا

الاسم

بريد إلكتروني *

رسالة *

site content