الاثنين، 11 مايو 2015

مكرونة فرن بالجبنة من برنامج لقمة هنية للشيف علاء الشربيني






وصفة مكرونة فرن بالجبنة بطريقة الشيف علاء الشربيني من برنامج لقمة هنية على قناة النهار 
مقادير الوصفة :
نصف كيلو مكرونة
ربع كيلو لحمة مفرومة
زبدة
دقيق
لبن
كرفس مفروم
جبنة رومى مبشورة
ثوم مفروم
ملح
فلفل اسود
بصل مفروم
عصير طماطم

طريقة التحضير :
نشوح البصل والثوم والكرفس فى الزيت واول ما يدبلوا نضيف اللحمة المفرومة ونشوحها ونسيبها لحد ما تستوى ونضيف الملح والفلفل الاسود وعصير الطماطم 
نحمر الدقيق فى الزبدة ونضيف اللبن ونقلب لحد ما نحصل على القوام المطلوب ونضيف الملح والفلفل الاسود
نسلق المكرونة ونشطفها بمياة باردة
فى صينية مناسبة مدهونة زبدة نضع طبقة مكرونة وعليها خليط اللحمة وعليها باقى كمية المكرونة وعليها صوص البشاميل ونرش على الوش الجبنة المبشورة وندخلها الفرن على درجة حرارة 180 الى تمام النضج وتقدم بالهنا والشفا :)















مكرونة فرن بالجبنة, مكرونة فرن بالجبنة بطريقة الشيف علاء الشربيني, مكرونة بالبشاميل بطريقة علاء الشربينى, مقادير مكرونة فرن بالجبنة, مقادير مكرونة فرن بالجبنة علاء الشربيني, وصفة مكرونة بالبشاميل بطريقة الشيف علاء الشربينى, وصفات لقمة هنية, مكرونة بالبشاميل لقمة هنية علاء الشربينى, لقمة هنية حلقة مكرونة فرن بالجبنة, وصفة مكرونة بالبشاميل مكتوبة, مقادير مكرونة فرن بالجبنة مكتوبة, علاء الشربيني مكرونة فرن بالجبنة,
برنامج لقمة هنية علاء الشربيني, حلقة النهاردة برنامج لقمة هنية, حلقة اليوم برنامج لقمة هنية, وصفات برنامج لقمة هنية, برنامج علاء الشربينى لقمة هنية, جميع حلقات برنامج لقمة, وصفات حلويات الشيف علاء الشربينى, لقمة هنية اطباق رئيسية, لقمة هنية اكلات مصرية, الشيف علاء الشربيني اكلات مغربية, الشيف علاء الشربينى حلويات شرقية, علاء الشربيني حلويات غربية, علاء الشربيني اكلات خليجية, لقمة هنية حلقة امبارح, وصفات حلقة انبارح لقمة هنية, 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اشترك ليصلك جديدنا

اتصل بنا

الاسم

بريد إلكتروني *

رسالة *

site content