.jpg)
وصفة الروانى بطريقة الشيف علاء الشربيني من برنامج لقمة هنية على قناة النهار
مقادير الوصفة :
150 جرام دقيق سيمولينا ( سميد )
150 جرام دقيق ابيض
باكو كيك شيف
2 ملعقة كبيرة زبدة
5 بيضات
125 جم سكر
فانيليا
150 جرام دقيق ابيض
باكو كيك شيف
2 ملعقة كبيرة زبدة
5 بيضات
125 جم سكر
فانيليا
التزيين /
مربى مشمش
جوز هند ابيض
جوز هند شيكولاتة
الشربات ( القطر - السيرب ) /
2 كوب سكر
كوب ماء
عصير نصف ليمونة
مربى مشمش
جوز هند ابيض
جوز هند شيكولاتة
الشربات ( القطر - السيرب ) /
2 كوب سكر
كوب ماء
عصير نصف ليمونة
طريقة التحضير :
نضرب البيض مع السكر ولما يتجانسوا نضيف الزبدة والفانيليا ونكمل ضرب ونضيف الكيك شيف والدقيق الابيض ودقيق السيمولينا ونخلطهم جيدا ونصبها فى صينية مدهونة سمنة ومبطنة دقيق وندخلها الفرن على درجة حرارة 180 حتى تمام النضج
للشربات /
نخلط السكر مع الماء ونرفعه على النار ولما يغلى نضيف الماء ونسيبه على النار لحد ما يوصل للقوام المطلوب
بعد الروانى ما تطلع من الفرن نسقيها بالسيرب الساخن ونغطيها ونسيبها تتشرب الشربات تماما ونزينها بجوزالهند وتقدم ,,, بالهنا
للشربات /
نخلط السكر مع الماء ونرفعه على النار ولما يغلى نضيف الماء ونسيبه على النار لحد ما يوصل للقوام المطلوب
بعد الروانى ما تطلع من الفرن نسقيها بالسيرب الساخن ونغطيها ونسيبها تتشرب الشربات تماما ونزينها بجوزالهند وتقدم ,,, بالهنا
الروانى, الروانى بطريقة الشيف علاء الشربيني, الروانى بطريقة علاء الشربينى, مقادير الروانى, مقادير الروانى علاء الشربيني, وصفة الروانى بطريقة الشيف علاء الشربينى, وصفات لقمة هنية, الروانى لقمة هنية علاء الشربينى, لقمة هنية حلقة الروانى, وصفة الروانى مكتوبة, مقادير الروانى مكتوبة, علاء الشربيني الروانى,
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق