الخميس، 7 مايو 2015

الرقاق البلدى باللحمة المفرومة من برنامج لقمة هنية للشيف علاء الشربيني






وصفة الرقاق البلدى باللحمة المفرومة بطريقة الشيف علاء الشربيني من برنامج لقمة هنية على قناة النهار حلقة يوم الخميس 07-05-2014

مقادير الوصفة :
رقاق طرى
لحمة مفرومة
زيت
ملح
فلفل اسود
فلفل رومى مقطع مكعبات صغيرة
ثوم مفروم
بصل مفروم 
زبدة سايحة
مكسرات مجروشة ( يمكن الاستغناء عنها )

طريقة التحضير :
نشوح اللحمة فى طاسة ساخنة جدا مع معلقتين زيت وملح وفلفل اسود ولما تاخد لون نضيف الفلفل الرومى والثوم والبصل ونسيبها الى تمام النضج ونضيف عليها المكسرات ونقلبها جيدا ونرفعها من على النار 
نفرد الرقاق وندهنه بالزبدة ونضع فى المنتصف كمية من اللحمة المفرومة ونلفها رول ونرصها فى صينية مدهونة زبدة وندهن سطح الرقاق بالزبدة وندخله الفرن الى تمام النضج ويقطع ويقدم ,,, بالهنا















الرقاق البلدى باللحمة المفرومة, الرقاق البلدى باللحمة المفرومة بطريقة الشيف علاء الشربيني, الرقاق الطرى باللحمة المفرومة بطريقة علاء الشربينى, مقادير الرقاق الطرى باللحمة المفرومة, مقادير الرقاق البلدى باللحمة المفرومة علاء الشربيني, وصفة الرقاق الطرى باللحمة المفرومة بطريقة الشيف علاء الشربينى, وصفات حلقة يوم الخميس 5/7 لقمة هنية, الرقاق الطرى باللحمة المفرومة لقمة هنية علاء الشربينى, لقمة هنية حلقة الرقاق البلدى باللحمة المفرومة, وصفة الرقاق البلدى باللحمة المفرومة مكتوبة, مقادير الرقاق البلدى باللحمة المفرومة مكتوبة, علاء الشربيني الرقاق البلدى باللحمة المفرومة,
لقمة هنية حلقة يوم الخميس 07-05-2015, لقمة هنية علاء الشربينى, علاء الشربينى لقمة هنية الخميس 7 مايو,
 لقمة هنية حلقة امبارح, وصفات حلقة انبارح لقمة هنية, لقمة هنية حلقة النهاردة, لقمة هنية حلقة اليوم,

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اشترك ليصلك جديدنا

اتصل بنا

الاسم

بريد إلكتروني *

رسالة *

site content