
وصفة اصابع زينب بطريقة الشيف غادة التلي من برنامج زعفران وفانيلا على قناة cbc سفرة
مقادير الوصفة :
2 كوب سميد
كوب دقيق
ثلث كوب زيت
ملعقه صغيره خميره
ملعقه كبيره يانسون
ماء
زيت للقلي
الشربات /
2 كوب سكر
كوب ماء
ملعقة عصير ليمون
التزيين /
فسدق مطحون
كوب دقيق
ثلث كوب زيت
ملعقه صغيره خميره
ملعقه كبيره يانسون
ماء
زيت للقلي
الشربات /
2 كوب سكر
كوب ماء
ملعقة عصير ليمون
التزيين /
فسدق مطحون
طريقة التحضير :
لتحضير الشربات /
نخلط السكر مع الماء ونرفعه على النار واول ما يغلى نضيف عصير الليمون ونتركه لحد ما نحصل على القوام المطلوب ونتركه يبرد تماما
لتحضير العجينة /
نخلط الدقيق مع السميد ونضيف عليهم اليانسون والخميرة ونقلبهم جيدا ونضيف الزيت ونعجن جيدا لحد ما الدقيق يتشربه ونضيف الماء بالتدريج لحد ما نحصل على عجينة متماسكة ونشكلها اصابع ونمررها على مبشرة او مصفاة علشان تاخد الشكل المطلوب ونقليها فى زيت غزير ساخن واول ما تطلع من الزيت ننزلها فى الشربات البارد ونزينها بالفسدق وتقدم ,,, بالهنا
نخلط السكر مع الماء ونرفعه على النار واول ما يغلى نضيف عصير الليمون ونتركه لحد ما نحصل على القوام المطلوب ونتركه يبرد تماما
لتحضير العجينة /
نخلط الدقيق مع السميد ونضيف عليهم اليانسون والخميرة ونقلبهم جيدا ونضيف الزيت ونعجن جيدا لحد ما الدقيق يتشربه ونضيف الماء بالتدريج لحد ما نحصل على عجينة متماسكة ونشكلها اصابع ونمررها على مبشرة او مصفاة علشان تاخد الشكل المطلوب ونقليها فى زيت غزير ساخن واول ما تطلع من الزيت ننزلها فى الشربات البارد ونزينها بالفسدق وتقدم ,,, بالهنا
اصابع زينب, صوابع زينب بطريقة الشيف غادة التلي, اصابع زينب بطريقة غاده التلى, مقادير صوابع زينب, مقادير اصابع زينب غاده التلي, وصفة صوابع زينب بطريقة الشيف غادة التلى, وصفات زعفران وفانيلا, اصابع زينب زعفران وفانيلا غادة التلى, زعفران وفانيلا حلقة صوابع زينب, وصفة اصابع زينب مكتوبة, مقادير صوابع زينب مكتوبة, غادة التلي اصابع زينب,
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق