وصفة اللحمة الباردة بطريقة الشيف سالي فؤاد من برنامج حلو وحادق على قناة cbc سفرة حلقة يوم الخميس 28-05-2015
مقادير الوصفة :
عرق لحمة فلتو مربوط بالخيط
بسلة
جزر
بطاطس
ثمرة كيوى
فصوص ثوم صحيحة
حبهان مطحون
بسلة
جزر
بطاطس
ثمرة كيوى
فصوص ثوم صحيحة
حبهان مطحون
بهارات
1 ملعقة فلفل اسود
1 ملعقة ملح
2 ملعقة كبيرة زيت ذرة
طريقة التحضير :
1- نعمل فتحات فى العرق بالسكينة ونضع فيها فصوص الثوم
2- ندهن العرق بثمرة الكيوى
3- نشوح العرق فى صينية فيها زيت ساخن لحد ما ياخد لون من كل الجهات
4- نتبل العرق بالملح والفلفل الاسود والحبهان والبهارات
5- فى نفس الصينية نضع البطاطس والجزر والبسلة مع العرق ونقفلها بالورق الفويل وندخلها الفرن الى تمام النضج
6- بعد ما تخرج من الفرن نسيبه يبرد تماما ونقطعه ويقدم ,,, بالهنا
2- ندهن العرق بثمرة الكيوى
3- نشوح العرق فى صينية فيها زيت ساخن لحد ما ياخد لون من كل الجهات
4- نتبل العرق بالملح والفلفل الاسود والحبهان والبهارات
5- فى نفس الصينية نضع البطاطس والجزر والبسلة مع العرق ونقفلها بالورق الفويل وندخلها الفرن الى تمام النضج
6- بعد ما تخرج من الفرن نسيبه يبرد تماما ونقطعه ويقدم ,,, بالهنا
اللحمة الباردة, اللحمة الباردة بطريقة الشيف سالى فؤاد, اللحمة الباردة بطريقة سالي فؤاد, مقادير اللحمة الباردة, مقادير اللحمة الباردة سالي فؤاد, وصفة اللحمة الباردة بطريقة الشيف سالي فؤاد, وصفات حلو وحادق, اللحمة الباردة حلو وحادق سالي فؤاد, حلو وحادق حلقة اللحمة الباردة, وصفة اللحمة الباردة مكتوبة, مقادير اللحمة الباردة مكتوبة, سالى فؤاد اللحمة الباردة,
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق