وصفة اللينزر تارت بطريقة الشيف سالي فؤاد من برنامج حلو وحادق على قناة cbc سفرة حلقة يوم الخميس 28-05-2015
مقادير الوصفة :
200 جرام دقيق ابيض
معلقة قرفة
فانيليا
بيضة
150 جرام سكر بودرة
نصف باكو بيكنج باودر
200 جرام بندق محمص مطحون
200 جرام زبدة باردة
طريقة التحضير :
1- فى محضرة الطعام نضرب الدقيق مع الزبدة لحد ما يتجانسوا
2- نضيف البيكنج باودر والبندق ونكمل ضرب
3- نضيف السكر البودرة ونضرب جيدا
4- نضيف البيض والقرفة والفانيليا ونكمل ضرب لحد ما المكونات تتجانس
5- ندخل الخليط الثلاجة نصف ساعة
6- نقوم بظبط القوام وزيادة الدقيق حسب الحاجة لحد ما تتكون عجينة متماسكة قابلة للفرد
7- نفرد جزء من العجينة فى القالب والاطراف جيدا
8- نفرد المربى على العجينة
9- نشكل باقى العجينة اصابع ونغطى بيها سطح القالب
10- ندخله الفرن على درجة حرارة 180 الى تمام النضج
11- بعد ما يخرج من الفرن نزينه بالسكر البودرة ويقدم ,,, بالهنا
2- نضيف البيكنج باودر والبندق ونكمل ضرب
3- نضيف السكر البودرة ونضرب جيدا
4- نضيف البيض والقرفة والفانيليا ونكمل ضرب لحد ما المكونات تتجانس
5- ندخل الخليط الثلاجة نصف ساعة
6- نقوم بظبط القوام وزيادة الدقيق حسب الحاجة لحد ما تتكون عجينة متماسكة قابلة للفرد
7- نفرد جزء من العجينة فى القالب والاطراف جيدا
8- نفرد المربى على العجينة
9- نشكل باقى العجينة اصابع ونغطى بيها سطح القالب
10- ندخله الفرن على درجة حرارة 180 الى تمام النضج
11- بعد ما يخرج من الفرن نزينه بالسكر البودرة ويقدم ,,, بالهنا
اللينزر تارت, اللينزر تارت بطريقة الشيف سالى فؤاد, اللينزر تارت بطريقة سالي فؤاد, مقادير اللينزر تارت, مقادير اللينزر تارت سالي فؤاد, وصفة اللينزر تارت بطريقة الشيف سالي فؤاد, وصفات حلو وحادق, اللينزر تارت حلو وحادق سالي فؤاد, حلو وحادق حلقة اللينزر تارت, وصفة اللينزر تارت مكتوبة, مقادير اللينزر تارت مكتوبة, سالى فؤاد اللينزر تارت,
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق